dimarts, 1 d’abril del 2014

Segell de linòleum per estampar bosses


Aquest proper cap de setmana, 6 i 7 d'abril, estarem a l’entrefils · Fira Tèxtil Cal Rosal . Per els que encara no teniu pla i us hi vulgueu apuntar, la fira és a Olvan, prop de Berga. Durant els dos dies podreu gaudir de tallers per a petits i grans, música en directe de Mery Lemon, la 2ª trobada de veoveo magazine i més de 20 estands que podeu consultar aquí .

Aprofitant l'esdeveniment, he decidit fer un segell de linòleum per estampar les bossetes del meu estand. Feia molt de temps que ho tenia pendent i per fi he trobat l'excusa perfecte per a no posposar-ho més. Aquí us deixo les fotos del procés ...

segell2 segell3 segell4 segell5 segell6 segell7 segell8


Aquests són alguns dels nous colors primaverals que ens acompanyaran aquest cap de setmana, juntament amb les precioses lletres estampades de moixaines :) 


crochet brooch circles purple and yellow 1 crochet bracelet silver light 2 crochet brooch wood primaris 1 crochet ring spring colors1 crochet brooch circles turquoise and pink 1

2 comentaris:

  1. Les fotos són precioses, però vist de prop a la Fira Entrefils aquest cap de setmana, encara enamora més el teu treball.
    Felicitats de debò. Més tard que d'hora sé que n'he de tenir un :-D...

    ResponElimina